ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

Η αυθεντικότητα και η ποιότητα των Γνήσιων Ανταλλακτικών που παρέχονται απευθείας από τον κατασκευαστή, διατηρούν το όχημά σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

Με πλήρη εγγύηση του κατασκευαστή για απόλυτη σιγουριά και τέλεια εφαρμογή κάθε φορά.

ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

Η γνώση ότι κάθε εξάρτημα πληροί τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας, δοκιμών και ασφάλειας  του κατασκευαστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Παρέχουμε γνήσια ανταλλακτικά για Peugeot, Citroën, DS Automobiles και Opel. Τα ανταλλακτικά μας από τον κατασκευαστή γνήσιου εξοπλισμού είναι πανομοιότυπα με αυτά που τοποθετήθηκαν στα αυτοκίνητα όταν κατασκευάζονταν. Τα γνήσια ανταλλακτικά είναι κατασκευασμένα με ακρίβεια από υλικά υψηλής ποιότητας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Η χρήση των γνησίων ανταλλακτικών εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο θα διατηρήσει, με την πάροδο του χρόνου, ακριβώς όλα τα χαρακτηριστικά του και τον τρόπο λειτουργίας με τον οποίο είχε σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις εργοστασιακές προδιαγραφές.

Επιπλέον όλες οι δοκιμές και οι αντοχές των αυτοκινήτων βασίζονται επάνω σε γνήσια ανταλλακτικά. Οποιαδήποτε διαφορά, ακόμη και μια φαινομενικά ασήμαντη, μπορεί να έχει αρνητικό αποτέλεσμα, επιφέροντας προοδευτικές φθορές σε άλλα μέρη και να προκαλέσει απρόβλεπτες βλάβες.​

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ SUSTAINera

Τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά SUSTAINera είναι γνήσια εξαρτήματα που έχουν αφαιρεθεί, επιθεωρηθεί, δοκιμαστεί και ανακατασκευαστεί σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά πρότυπα. Είναι όμοια με αυτά της πρώτης τοποθέτησης και συνοδεύονται από την ίδια εργοστασιακή εγγύηση, αλλά σε πολύ οικονομικότερη τιμή.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ SUSTAINera

Τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά SUSTAINera συμβάλλουν στη μακροπρόθεσμη διατήρηση των πελατών με παλαιότερα οχήματα ή οχήματα που διανύουν πολλά χιλιόμετρα κατά τη χρήση τους, επιτρέποντάς σας να τους προσφέρετε μια οικονομικά αποδοτική, ποιοτική λύση, αυξάνοντας παράλληλα τον κύκλο εργασιών του συνεργείου σας.